Vanavond op tv: Ik Vertrek, Even Tot Hier en 90 Day Fiancé: Love in Paradise

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's of films van de avond!

Ik vertrek
© AVROTROS/Rianne Broes

Ik Vertrek

20.28 - NPO 1

Hoe gaat het met Laurens en Brigitte? In zeven jaar migreerden ze drie keer naar verschillende landen. Het begon met een mislukt avontuur in Frankrijk. Na veel omwegen dachten ze hun eindbestemming in Spanje te hebben gevonden, maar ook daar konden ze niet aarden. Nu zitten ze weer vol plannen. En hoe gaat het met de oude programmamanager van Ik Vertrek?

Even Tot Hier - SLOT

21.21 - NPO 1

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met natuurlijk ook dit seizoen de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties. Riemen vast om op razend tempo al het nieuws de revue te laten passeren.

90 Day Fiancé: Love in Paradise - START

22.00 - TLC

De eerste zoen op de camping of de eerste soa in Salou; vakantieliefdes, wie is er niet groot mee geworden? Maar is het nou handig om die vakantie­­tortel achter te laten waar je ’m vond of zit er stiekem tóch meer in het liefdesvat? In Love in Paradise worden vijf Amerikanen, bij wie het liefdesvuur kortstondig brandde tijdens een vakantie, terug naar de tropen gevlogen om te ontdekken of er toekomst in de zomerfling zit.