Vanavond op tv: Het Onbekende, Flikken Maastricht en Harry Wild

Netflix helemaal uitgespeeld? Of gewoon toe aan een ouderwets avondje tv-kijken? Veronica Superguide tipt elke ochtend de beste programma's of films van de avond!

Flikken Maastricht
© AVROTROS

Het Onbekende

20.00 - RTL 4

Na de eerste eliminatie in Het Onbekende liggen de kaarten op tafel bij team onbekend. Lukt het om ondanks de nieuwe dilemma's de sfeer er goed in te houden bij team bekend?

Flikken Maastricht - SLOT

20.33 - NPO 1

Als de Belgische rechercheur Juliette De Coningh dood in Maastricht wordt gevonden, dringt bij Wolfs en Eva door dat er een mogelijkheid bestaat dat beroepsengerd Eddie nog leeft. Hoewel Zitman het duo verbiedt om achter hem aan te gaan, is dit bevel tegen dovemansoren gericht. Wolfs en Eva weten uiteindelijk te reconstrueren wat er met Eddie gebeurd is na de schiet­­­partij en komen hem langzaam op het spoor. Maar daar heeft Eddie rekening mee gehouden; hij heeft zijn duivelse plannetje al klaar.

Harry Wild - NIEUW

21.00 - BBC First

Wanneer de net gepensioneerde literatuurprofessor Harriet ‘Harry’ Wild het slachtoffer wordt van een laffe straatroof, besluit ze op adem te komen bij haar zoon Charlie, rechercheur bij de Ierse Garda Síochána. Als ze zich realiseert dat Charlies laatste moord­onderzoek een aantal opvallende overeenkomsten vertoont met een obscuur Elizabethaans toneelstuk, biedt ze hem haar hulp aan. Hij weigert, maar Harry laat zich zomaar afwimpelen: om haar gelijk te bewijzen, besluit ze zelf maar op onderzoek uit te gaan.