Vanavond: de comeback van Ferry in GTST

Veronica Superguide logo
Vanavond: de comeback van Ferry in GTST

Vanavond: de comeback van Ferry in GTST

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na anderhalf jaar maakt Ferry Doedens vanavond zijn rentree in GTST als Lucas Sanders. Maar voor hoe lang? Ferry heeft namelijk grote ambities voor de komende jaren.

Lucas is back

Na zijn ontslag bij GTST vanwege cocaïnegebruik zat hij niet stil. Ferry Doedens deed mee aan RTL 4's Dance Dance Dance en scoorde een hoofdrol in musical The Bodyguard. Deze zomer kroop hij alvast terug in de huid van Lucas in de soap Nieuwe Tijden. Maar vanavond is hij dan eindelijk terug in GTST, gelijk met een bloedserieus thema. Lucas heeft hiv en moet daarmee zien te dealen. “De rol is zeker serieuzer geworden. […] Wanneer je hiv hebt,verander je.”

Droombaan

Of het gaat om een tijdelijke terugkeer? “Ik ga niet iedere twee, drie jaar weg om dan weer terug te komen. Ik kan allerlei dingen ernaast doen, dat is helemaal te gek.” Hij heeft dan ook grote ambities, zoals meer presentatieklussen. "Ik heb al Het beste van Idols Worldwide gedaan, maar ik moet meters maken", zegt de acteur woensdag in De Telegraaf.

RTL Boulevard of The Voice

“Ik zou zeker een keer op de plek van Winston willen zitten: ’Ik ben Ferry Doedens, en dit is RTL Boulevard'”, zo vertelt hij, al moet dat nog wel een paar jaar wachten. "Ik vind mezelf daar nog te jong voor. Misschien over een jaar of vijf. Ik wil The Voice ook wel presenteren. Of de punten geven bij het Eurovisiesongfestival."

"En als de musical Tarzan ooit weer naar Nederland komt, wil ik die rol spelen", droomt Ferry verder. "Met zo’n lendelapje voor. Ik doe al zeven jaar leuke dingen. Als ik dat over zeven jaar weer kan zeggen, ben ik heel gelukkig."

Goede Tijden, Slechte Tijden zie je vanavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Lees verder