Manifest

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Manifest
Hollywood

Vanaf déze datum is het slotseizoen van Manifest te zien op Netflix

|
|

Laatste update:

Netflix komt vandaag met héél fijn nieuws voor de fans van Manifest. Maak de riemen maar vast en klap de onhandige vliegtuigtafeltjes weer in, want er staat weer een spannend seizoen te wachten! De streamingdienst komt met de officiële releasedatum én een teaser voor het vierde seizoen. 

Het eerste deel van het vierde (en laatste) seizoen van Manifest verschijnt op 4 november op Netflix. Dat is nog eventjes wachten, maar dan kan de kijker ook écht gaan genieten van het extra lange slotseizoen. Dat was nog even spannend, want eerder zette NBC een punt achter de serie. Netflix to the recue! De streamingdienst besloot het vierde seizoen te gaan maken en we kunnen nu officieel gaan aftellen. 

Twee delen

Ook deelt Netflix de eerste beelden van het spectaculaire slotseizoen, die uit twintig afleveringen zal bestaan. Het seizoen wordt opgesplitst in twee delen en we moeten nog even afwachten wanneer we het tweede deel mogen verwachten. Het betekent natuurlijk wel dat Netflix ons in de tussentijd nog even zoet moet houden. Nog een keer bingen dan maar?

Mysterieuze vlucht

In Manifest worden de passagiers van vlucht 828 geteisterd door hevige turbulentie. Op zich niets bijzonders, maar eenmaal geland blijkt in de tussentijd ruim vijf jaar te zijn verstreken. Alsof dat nog niet bizar genoeg is, krijgen de dood gewaande passagiers ook nog mysterieuze visioenen die uit de toekomst lijken te komen…

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder