Emma Stone in Disney-film Cruella 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Emma Stone in Disney-film Cruella 2021

Vanaf deze datum is Cruella gratis beschikbaar op Disney+

|
|

Laatste update:

Cruella was tot voor kort alleen in de bioscoop te zien of met VIP-toegang op Disney+. Maar daar komt binnenkort gelukkig verandering in.

Op de website van Disney+ valt te lezen dat Cruella vanaf 27 augustus beschikbaar is voor klanten van de streamingdienst. Wel zo voordelig! Om deze Disney-film te zien vanuit je luie stoel te kunnen zien, moest je eerst namelijk bijna 22 euro neertellen. Vanaf eind deze maand is Cruella dus gewoon inbegrepen bij het gebruikelijke maandtarief voor Disney+.

Roemrucht

Zoals de titel al weggeeft, draait deze Disney-film om Cruella de Vil, de even stijlvolle als sadistische schurk uit de animatieklassieker 101 Dalmatiërs. In deze prequel zien we hoe Cruella, die hier nog Estella heet, verandert van een ambitieuze modestudente in een van de roemruchtste schurken uit de Disney-geschiedenis. De film is nu al verzekerd van een vervolg!

Emma Stone

Altijd een goed teken: de titelrol wordt gespeeld door Emma Stone, de Oscar-winnaar uit onder meer La La Land. Daarnaast is er een niet onbelangrijke bijrol weggelegd voor tweevoudig Oscar-winnaar – verschil moet er zijn – Emma Thompson (Love Actually). Wij zijn in ieder geval fan; in onze recensie noemden we Cruellaeen funky film vol fijne feeksen'.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder