Cemal en Romy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cemal en Romy
BN'ers

Utopia-sterren Romy en Cemal verwachten tweede kindje: 'Zo dankbaar!'

|
|

Laatste update:

Romy en Cemal kunnen het eindelijk van de daken schreeuwen: ze krijgen opnieuw een kindje. Het Utopia-koppel kan hun geluk niet op. "Zo dankbaar en mega veel zin in ons gezinnetje van 4, en alle avonturen die nog gaan komen!"

Babynieuws

De voormalig realitysterren hebben dit weekend leuk nieuws gedeeld met hun fans. "Met HÉÉL veel blijdschap en geluk willen wij jullie vertellen dat Marley grote zus gaat worden", schrijft Romy op Instagram. Ze deelt een foto waarop ze met haar babybuik te zien is. Ook de aanstaande vader van twee is door het dolle heen. "Happy", schrijft hij. 

Gezin van vier

Romy is nu drie maanden zwanger. In februari 2023 wordt de kleine spruit verwacht. Dit keer maakt het stel het babynieuws eerder bekend dan de vorige keer. "Het was voor mij bijna niet meer te verbergen", verklaart Romy via Instagram Stories. "Bij de tweede groeit de buik veel sneller!" In eerste instantie was de wens voor een tweede kindje er niet. Maar het koppel is van gedachte veranderd. "Ik en Cemal zagen onszelf toch wel aan een tafel met z'n viertjes", aldus Romy. "Opeens hadden we het geval van: JA!"

Utopia-aanzoek

Twee jaar lang deden Romy en Cemal mee aan het eerste seizoen van het realityprogramma. Ze werden zelfs zo verliefd dat Cemal zijn vriendin ten huwelijk vroeg onder toeziend oog van hun medekandidaten en alle camera’s. In 2020 werd hun liefde bezegeld met de geboorte van dochter Marley. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder