Utopia Romy en Cemal

Veronica Superguide logo
Utopia Romy en Cemal

Utopia-Romy en Cemal krijgen eerste kindje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er is een echte Utopia-baby op komst! Romy Koldenhof en Cemal Hazebroek laten via Instagram weten dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. De baby wordt maart 2020 verwacht. 

Blije mama

Het koppel kan hun geluk niet op. Romy schrijft bij haar zwangerschapsaankondiging: “Zo blij dat ik het eindelijk van de daken kan schreeuwen! Ik ben zwanger! Samen met de liefde van mijn leven gaan wij een klein wondertje ter wereld brengen!” 

Aanstaande vader

Ook Cemal is superblij om papa te worden. Bij zijn foto schrijft hij: “ik mag in mijn handen knijpen met mijn vrouwtje en binnenkort moeder Romy. Met niemand anders had ik dit willen meemaken. Wij kunnen niet wachten om onze kleine wonder straks in de armen te nemen en al onze liefde te geven.”

Opbloeiende liefde

Twee jaar lang deden Romy en Cemal mee aan het eerste seizoen van het realityprogramma. Ze werden zelfs zo verliefd dat Cemal zijn vrouwtje ten huwelijk vroeg onder toeziend oog van hun medekandidaten en alle camera’s. Hun deelname was niet alleen goed voor hun relatie, Romy heeft er zelfs een baan aan overgehouden! Zij gaat namelijk na de zomer het SBS-programma Huisdieren TV presenteren.

Utopia 2.0

Utopia 2.0 is nog steeds op de buis. De nieuwe kandidaten begonnen 31 mei 2018 aan hun avontuur met niks meer dan een kistje met wat planken en een oud mobieltje met wat beltegoed. Je kan ze elke werkdag om 19:30 uur zien op SBS6 of 24 uur per dag via de livestream

Lees verder