Tywin Lannister én King Joffrey naar Amsterdam Comic Con

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tywin Lannister én King Joffrey naar Amsterdam Comic Con

Tywin Lannister én King Joffrey naar Amsterdam Comic Con

|
|

Laatste update:

Een Opa en zijn kleinzoon die samen een dagje uitgaan in Amsterdam is op zich niet zo nieuwswaardig, maar wel als het Tywin Lannister en die vervloekte Joffrey Baratheon zijn. Jawel, de gemene Lannisters uit Game of Thrones zijn goed vertegenwoordigd op Amsterdam Comic Con dit jaar, want acteurs Charles Dance en Jack Gleeson zijn allebei van de partij.

De komst van King Joffrey was al eerder aangekondigd, maar vandaag maakte Comic Con ook de aanwezigheid van Tywin Lannister bekend. En dat is maar goed ook, want deze snode schurk was zowaar de enige persoon waar dat rotjong van een Joffrey nog enigszins naar luisterde.

Drie tientjes voor een handtekening

Beide acteurs gaan op 1 en 2 september in de Amsterdamse RAI handtekeningen uitdelen, maar die geven ze niet voor niets. Zowel voor Opa Lannister als voor zijn sadistische kleinzoon betaal je drie tientjes voor een krabbel. Wil je met één van hen op de foto? Ook dat kan, maar dan voor 35 euro per Lannister.

En alsof twee afgevaardigden van de meest boosaardige tv-familie ooit nog niet gezellig genoeg is, komt ook de Night King langs. Deze angstaanjagende leider van de White Walkers wordt gespeeld door acteur Vladimir Furdik. Vermoedelijk zal hij echter niet in kostuum met die kenmerkende ijzingwekkende make-up op zijn gezicht verschijnen. Dan kan je wel 25 euro voor een foto betalen, maar niemand van je vrienden die vervolgens gelooft dat het de Night King is.

Wie komen er verder allemaal? De tweelingzusjes Beau en Dolly Gadsdon die de jonge Jyn Erso (Felicity Jones) speelden in Star Wars: Rogue One zullen er zijn, net als actrice Valene Kane die hun moeder speelde. Star Wars-fans zullen echter balen dat Jeremy “Boba Fett” Bulloch heeft afgezegd. Verder hebben we nog Eric Roberts, Aimee Garcia (de enige oppas uit Dexter die het wél raar vond dat ‘ie altijd zo laat thuiskwam), en Mark Williams, die we kennen als Arthur Weasley uit de Harry Potter-films. Kaarten kopen doe je hier: http://www.comiccon-europe.com/nl/amsterdam/tickets/

Lees verder