Kijkers stuk om heftig kussend duo in Lang Leve De Liefde: 'hij zoent als een vis'

In de luxe villa van Lang Leve De Liefde proberen de kandidaten een liefdespartner te vinden door 24 uur samen door te brengen. Zo ook Jurgen en Susanne. De twee zoeken het fysieke op en beginnen volop speeksel uit te wisselen, tot hilariteit van de kijkers op Twitter.

LLDL
© SBS

Soms zorgen vragen over het aantal bedpartners voor ongemak bij de lezers, een andere keer is het een ouderwetse french kiss. Maandagavond zijn we getuige van een ontluikende romance tussen Susanne en Jurgen die allebei van dieren houden, wat dus ook een van hun raakvlakken blijkt te zijn. De vonken vliegen er sowieso wel af tussen de twee, want het duurt niet lang of ze gaan tongzoenend door de villa.

Tijd voor een selfie

De twee lovebirds hebben het erg gezellig samen, maar het blijft dus zeker niet bij praten. De selfie mondt uit in een stevige tongzoen, waardoor de kijkers de zoen zowel via de LLDL-camera's kunnen zien én via de telefoon van Susanne. Het duo zelf lijkt de camera's eigenlijk wel weer te zijn vergeten, zoals vaak gebeurt in de Lang Leve De Liefde-villa.

"Moet nog eten"

Dat niet iedereen blij is voor het enthousiaste koppeltje, blijkt uit de socials. "Ik moet nog eten. Lijken wel twee labradors", klinkt het op Twitter. En weer een ander zegt ontzet: "gatver!" Duidelijk is dat kijkers de 'onsmakelijke' zoen niet helemaal konden waarderen.

Lang Leve de Liefde wordt iedere werkdag om 19.00 uur uitgezonden op SBS6.