Tweede seizoen voor dramaserie Oogappels!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tweede seizoen voor dramaserie Oogappels!

Tweede seizoen voor dramaserie Oogappels!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Slecht nieuws voor de families Metsers, Meijer en Larooi! De puberperikelen gaan voorlopig nog wel even door. Oogappels krijgt een tweede seizoen. 

Waar het megasucces van De Luizenmoeder drijft op de herkenbare lulligheid van de basisschool, is Oogappels een stuk serieuzer. Vier gezinnen worstelen met typisch pubergedrag, en proberen het beste van de situatie te maken. De ene keer lukt dat beter dan de andere!

De puberleeftijd is een hele kluif voor de jonge gezinnen, doordat de kids op de middelbare school in contact komen met seks, drugs, de gevaren van sociale media en alles waar ouders bang voor zijn! Vlak die ouders zelf trouwens ook niet uit; hoewel ze de puberteit al lang ontgroeid zijn, maken ze er zelf ook wel eens een puinbende van.

Oogappels

De serie is bedacht door Will Koopman, die eerder verantwoordelijk was voor successen als Gooische Vrouwen, Baantjer, Danni Lowinski en Familie Kruys.

Oogappels scoort gemiddeld zo’n miljoen kijkers per week, waarmee het een behoorlijke hit is voor BNNVARA. Het tweede seizoen van de serie begint waarschijnlijk in maart 2020; de opnames beginnen komend najaar.

Foto: BNNVARA/Wessel de Groot

Lees verder