Tweede kindje onderweg voor Game of Thrones-koppel Kit Harington en Rose Leslie

Babynieuws! Kit Harington en Rose Leslie verwachten hun tweede kindje. Het Game of Thrones-stel bereidt hun zoon voor op de komst van een broertje of zusje.

Door Emma de Wijer
Rose Leslie en Kit Harington

Kit, beter bekend als Jon Snow, maakt het babynieuws bekend in de talkshow van Jimmy Fallon. Hij vertelt over wat zijn zoontje binnenkort te wachten staat. "Hij staat op het punt om de schok van zijn leven te krijgen, nu hij een broertje of zusje krijgt."

Voorbereiding

Kit en Rose proberen hun zoon zo goed mogelijk voor te bereiden op zijn rol als grote broer. "We wijzen dan bijvoorbeeld naar de buik van Rose en zeggen dat dit 'mama's baby' is. Hij wijst dan terug en zegt dat het 'zijn baby' is." 

Tweede keer

De tweede zwangerschap is wel wat anders dan de eerste, biecht de acteur op. "De eerste keer waren we gedurende die negen maanden volledig in de wolken. Nu is het allemaal wat echter, we bereiden ons er wat praktischer op voor."

GoT-koppel

Leslie en Harington ontmoetten elkaar op de set van Game of Thrones, en de twee werden al snel verliefd op elkaar, net als hun personages Ygritte en Jon Snow. De liefde ontwikkelde zich als een soort knipperlichtrelatie, maar uiteindelijk trouwden de twee in 2018.