The Outer Banks seizoen 2 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Outer Banks seizoen 2 op Netflix

Tropische trailer van Outer Banks seizoen 2!

|
|

Laatste update:

Een tropisch eiland, georganiseerde misdaad én een miljoenenschat aan goud! Check de trailer van Outer Banks seizoen 2 op Netflix.

In Outer Banks wordt een groep tieners verrast door een orkaan die het dagelijks leven tijdelijk lamlegt. Door toeval stuiten deze 'Pogues' echter op iets héél interessants: een oude goudschat die een half miljard waard is! Helaas zit de crimineel Ward Cameron achter ze aan, die de buit liever voor zichzelf houdt.

De tieners leren elkaar beter kennen en beleven hachelijke avonturen terwijl ze de schat zoeken op de Outer Banks.

Aan het einde van het eerste seizoen eindigden John B. en Sarah op een vrachtschip naar de Bahama's en werd Cameron gearresteerd... Het lijkt erop dat de crimineel zijn jacht op de schat én de tieners niet opgeeft!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Outer Banks seizoen 2

Outer Banks was vorig jaar een behoorlijk succes op Netflix: de mix tussen tienerromantiek, misdaad en avontuur werd al snel verlengd met een tweede seizoen. Het duurde vrij lang tot de verschijningsdatum naar buiten kwam, maar nu weten we eindelijk dat Outer Banks op 30 juli online komt.

Mocht je in de tussentijd nog op zoek zijn naar een andere Young adult-serie: hier vind je een heel aardig lijstje! Wist je dat hoofdrolspelers Chase Stokes en Madelyn Cline in het echt ook een setje zijn?

Lees verder