Trijntje Oosterhuis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trijntje Oosterhuis
Het Perfecte Plaatje

Trijntje Oosterhuis commandeert Tijl Beckand in Het Perfecte Plaatje

|
|

Laatste update:

De kijkers van Het Perfecte Plaatje lijken het vanavond over één ding eens: Trijntje Oosterhuis gedraagt zich wel heel bazig ten opzichte van presentator Tijl Beckand. 

Meer Het Perfecte Plaatje? Hier vind je ons hele dossier over de spannende fotocompetitie

Niet op de hak, niet op het broodje, op zijn borst!

In de foodshoot waarbij de kandidaten een gerecht zo verleidelijk mogelijk proberen vast te leggen, lijkt Trijntje het op Tijl gemunt te hebben. Ze moet haar model Merijn (die maar met een klinker van naam verschilt met haar zoon Marijn) op de foto zetten met een hotdog. Wanneer Tijl even komt buurten, besluit ze hem aan het werk te zetten “ik heb een taakje voor je Tijl, pak jij die plantenspuit dan kun jij dat af en toe bijwerken”. Ondanks dat Tijl meteen de handen uit de mouwen steekt, is Trijntje nog niet helemaal tevreden: “niet op de hak, niet op het broodje, op zijn borst!” gilt de zangeres.

Trijntje heeft overduidelijk haast: “het gaat van mijn tijd af, kom op en nu eruit want je blokkeert mijn beeld”. Ze is niet van plan zich te laten afleiden door Tijl. Wanneer de presentator haar aan het lachen probeert te krijgen, kapt ze dit meteen af: “ik ga me niet door jou laten afleiden, want dat kost weer tijd”. 

Op de markt 

Trijntje is een van de vele A-sterren die dit seizoen telt, de kijker is nogal verdeeld over haar. Waar de een Trijntje te luidruchtig vindt, kan de ander juist wel genieten van de bloedfanatieke zangeres: 'ze zou zo op de markt kunnen staan'. De jury was in ieder geval best te spreken over het resultaat: ze kreeg een 7 voor onderstaand resultaat. 

 

Foto Trijntje Oosterhuis bij Het Perfecte Plaatje

Je ziet Het Perfecte Plaatje elke woensdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Vanaf donderdag zie je de meest recente aflevering op Videoland. Meer weten? Hier vind je ons hele dossier over Het Perfecte Plaatje 2022 

Lees verder