Transformers Spin-off voor Optimus Prime op komst

Veronica Superguide logo
Transformers Spin-off voor Optimus Prime op komst

Transformers Spin-off voor Optimus Prime op komst

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze Kerst davert met Bumblebee de eerste Transformers spin-off film de bioscopen in. Als het aan producer Lorenzo Di Bonaventura ligt, blijft het daar niet bij. De man achter de Transformers-films wil namelijk ook een solo-film voor Optimus Prime, de heldhaftige leider van de Autobots.

Optimus Origins

Of deze “Optimus Origins”-film er komt gaat wel van het succes van Bumblebee afhangen. Filmstudio Paramount is namelijk iets voorzichtiger geworden met nieuwe Transformers-films nadat The Last Knight het minder goed deed dan verwacht. Plannen voor een zesde Transformers-film werden na de tegenvallende Box office resultaten voor onbepaalde tijd opgeschort. Nu de trailer voor Bumblebee goed ontvangen is klinkt Di Bonaventura echter meteen optimistischer.

Ander soort film

Toen een reporter van Entertainment Weekly aan de producer vroeg of er ook een Optimus Prime-film aan zou komen beantwoordde hij bevestigend: “Ik zou dat graag willen doen” aldus de producer. “Het zou wel een heel ander soort film worden dan de Bumblebee-film, maar minstens zo interessant en anders.” De producer liet nog niets los over of deze spin-off zich net als de Bumblebee-film in de jaren tachtig op aarde af zou spelen

Misschien dat deze spin-off dan eindelijk eens duidelijkheid kan verschaffen over hoe de stoere Autobots-leider ontstaan is, daarover doen online meerdere namelijk verhalen de ronde.

Het is nog niet bekend of Chuck Norris al gevraagd is om in de film mee te spelen  - maar het zou natuurlijk wel een mooi staaltje stuntcasting zijn.

Lees verder