Trailerception: Westworld-promo bevat nóg een video!

Veronica Superguide logo
Trailerception: Westworld-promo bevat nóg een video!

Trailerception: Westworld-promo bevat nóg een video!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Genoten van de spannende trailer van het tweede seizoen Westworld? Oplettende codekrakers ontdekten een verwijzing naar nóg een video! They put a video in the video, so you can watch while you watch!

Gisteren kwam HBO met een nieuwe trailer van de hitserie Westworld. Nu blijkt dat deze promo meer informatie bevatte dan men in eerste instantie dacht!

Op Reddit merkte een gebruiker op dat er een rare afbeelding te zien was in de trailer. Kijk maar eens op de kist rechts onderin beeld!

Trailerception: Westworld-promo bevat nóg een video!

Iemand herkende het als binaire code, oftewel computertaal, wat uitstekend past bij de robotbevolking van Westworld. Als je de code ontcijfert (met een binaire calculator) kom je op een site terecht waar déze video te zien is!

Het lijkt een superinspirerend reclamefilmpje, maar het geweld en de waanzin achter Westworld breken af en toe al door de oppervlakte!

Slag om Westworld

In het tweede seizoen van de sciencefictionserie strijden de robots die Westworld bevolken met medewerkers van Delos; de eigenaar van het park. De kunstmatige mensen zijn eindelijk zelfbewust geworden, en laten zich niet meer martelen en doodschieten om de ‘echte mensen’ te plezieren. Delos is echter niet van plan om hun miljardeninvestering zomaar op te geven...

Het tweede seizoen van Westworld is vanaf 23 april te volgen via Ziggo Films en Series (X)L. Wij waren bijzonder te spreken over het eerste seizoen, en noemden het één van de beste series van 2016.

Lees verder