Trailer: woeste natuur en verschrikkelijke misdaden in Hold The Dark

Veronica Superguide logo
Trailer: woeste natuur en verschrikkelijke misdaden in Hold The Dark

Trailer: woeste natuur en verschrikkelijke misdaden in Hold The Dark

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Een gebroken avonturier trekt naar Alaska om een groep dodelijke wolven te schieten. Maar komt het échte gevaar wel uit de wildernis? Check de beklemmende trailer van Hold The Dark.

In een afgelegen dorp in Alaska verdwijnen een paar kinderen. Jeffrey Wright (Westworld) wordt door Riley Keough (Logan Lucky) ingehuurd om de jongeren te vinden, en wraak te nemen op de wolven die achter de verdwijningen zitten.

De dorpelingen gedragen zich erg gelaten onder het drama dat zich op de grens van de beschaving afspeelt. Het leven in Alaska is keihard, en men is er aan gewend dat de natuur geeft en (veel) neemt. Of is er misschien meer aan de hand in het mysterieuze dorpje?

Alexander Skarsgård (True Blood, The Legend Of Tarzan) speelt Keoughs echtgenoot, een oorlogsveteraan die terugkeert en ondervindt dat zijn kinderen verdwenen zijn. Uitgestrekte, genadeloze landschappen en bloedstollende misdaden wisselen elkaar af in deze spannende thriller.

Hold The Dark is gebaseerd op het boek Toen Kwamen De Wolven van William Giraldi. De film is geregisseerd door Jeremy Saulnier, die in 2015 verantwoordelijk was voor de punkhorrorfilm(!) The Green Room.

Hold The Dark is vanaf 28 september te zien via Netflix.

Lees verder