Taylor Swift, Miss Americana, Netflix, documentaire

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Taylor Swift, Miss Americana, Netflix, documentaire

Swifties opgelet! De trailer van Taylor Swifts-docu Miss Americana is uit

|
|

Laatste update:

"Shake it off. Shake it off." Eerder onthulden we al wanneer je naar de documentaire van Taylor Swift Miss Americana kan kijken, maar nu zijn de eerste beelden ook verschenen. En dat belooft heel wat! 

"Tijdens mijn hele carrière zeiden managers: 'Een lief meisje legt geen mening op aan mensen. Een lief meisje lacht, zwaait en zegt 'dankjewel'.' Ik werd de persoon, die iedereen wilde zien", zo introduceert Taylor Swift zichzelf in de trailer, gevolgd door de nare reacties die ze in de jaren ontving. Bekijk in de trailer hieronder wat dat met Taylor heeft gedaan.

Hersentumor

Eerder vandaag liet Taylor Swift, die onlangs nog te zien was in de film Cats, weten dat ze, ook al gaat haar documentaire binnenkort live op Netflix wereldwijd, weinig reden heeft voor een feestje. Er is bij haar moeder een hersentumor ontdekt, waardoor ze haar nieuwe tour noodgedwongen moet inkorten. "We weten niet wat er gaat gebeuren. We weten niet welke behandeling we gaan kiezen. Het leek ons op dat moment de beste keuze.” Wij wensen haar en haar familie veel sterkte! 

Lees verder