Ben Mendelsohn in The Outsider van Stephen King HBO

Veronica Superguide logo
Ben Mendelsohn in The Outsider van Stephen King HBO

Yikes: HBO onthult trailer Stephen King-serie The Outsider

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een van de griezeligste Stephen King-verhalen is door HBO bewerkt tot een televisieserie. En zo te zien hebben de fans van de horrorkoning een hoop om naar uit te kijken!

Alibi

The Outsider is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King uit 2018. Hierin wordt de geliefde leraar en honkbalcoach Terry gearresteerd voor de gruwelijke moord op een van zijn pupillen. Er zijn genoeg DNA-sporen om de moordverdachte voorgoed achter slot en grendel te zetten, maar vreemd genoeg worden camerabeelden gevonden die Terry een waterdicht alibi geven. Wanneer rechercheur Ralph Anderson zich in de zaak verdiept, krijgt het verhaal een even bizarre als sinistere wending…

Trots

Afgaande op de trailer wordt The Outsider een even spannende als stijlvolle combinatie van horror en thriller. Geen wonder, de serie is geproduceerd door HBO. En die hebben opnieuw genoeg talent aangetrokken om The Outsider een succes te maken! Zo wordt Terry gespeeld door Jason Bateman, bekend uit hitseries als Ozark en Arrested Development. Ook zijn er belangrijke rollen weggelegd voor Ben Mendelsohn (Bloodline) en Cynthia Erivo (Bad Times at the El Royale). Voeg daarbij een scenario van Richard Price (The Wire, The Deuce) en je hebt alle ingrediënten voor topserie waar Stephen King trots op kan zijn!

The Outsider is vanaf 12 januari te zien bij HBO.

Lees verder