Trailer: nieuw bloed in How To Get Away With Murder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer: nieuw bloed in How To Get Away With Murder

Trailer: nieuw bloed in How To Get Away With Murder

|
|

Laatste update:

Een nieuw collegejaar, een nieuw misdaadmysterie voor Annalise Keating! Bekijk de trailer van het vijfde seizoen How To Get Away With Murder.

In How To Get Away With Murder speelt Viola Davis de rechtsgeleerde Annalise Keating. Keating leert haar stagiaires alles over de wet, en vooral ook de mazen die er in zitten. Deze kennis komt regelmatig van pas, als de professor in allerlei onfrisse zaakjes verwikkeld raakt.

Het nadeel van schimmige activiteiten in groepsverband is dat er altijd mensen zijn die een flinke lading dirt over je hebben. In het vijfde seizoen stijgt de spanning binnen het team tot een hoogtepunt!

Schandaal!

In maart van dit jaar maakte How To Get Away With Murder een crossover met het politieke drama Scandal. Annalise Keating en Olivia Pope (Kerry Washington) hielpen elkaar uit de brand (en iemand anders er in), in wat voor Scandal het laatste seizoen zou blijken. Executive producer Shonda Rhimes heeft inmiddels de overstap naar Netflix gemaakt, maar ze blijft betrokken bij haar lopende series voor ABC (zoals Grey’s Anatomy).

Het vijfde seizoen van How To Get Away With Murder begint eind september op ABC. Op Netflix staan momenteel de eerste drie seizoenen van de misdaadthriller. Naar verwachting verschijnt het vierde seizoen begin 2019 online. We moeten dus nog even wachten voor we het vijfde seizoen kunnen zien.

Lees verder