Trailer: Michiel Huisman in The Guernsey Literary And Potato Peel Pie Society

Veronica Superguide logo
Trailer: Michiel Huisman in The Guernsey Literary And Potato Peel Pie Society

Trailer: Michiel Huisman in The Guernsey Literary And Potato Peel Pie Society

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Michiel Huisman gaat als een speer! Bekijk de trailer van zijn nieuwste dramafilm: The Guernsey Literary And Potato Peel Pie Society.

In The Guernsey Literary And Potato Peel Pie Society reist de schrijfster Juliet Ashton (Lily Adams) af naar het Kanaaleilandje Guernsey. Haar penvriend Dawsey Adams (Michiel Huisman) wil graag dat ze boeken meebrengt, voor de leesclub van het eilandje.

Terwijl Juliet Guernsey verkent, ontdekt ze de sporen van de Duitse bezetting in de Tweede Wereldoorlog. Één naam, die van Elizabeth McKenna, keert vaak terug. Deze dame begon de Guernsey Literary And Potato Peel Society, die de bevolking hielp in de duistere dagen van WOII. Langzaam komt ze steeds meer over deze jonge vrouw te weten.

Rijzende ster

Michiel Huisman speelt een hoofdrol in deze verfilming van de gelijknamige New York Times-bestseller. Huisman begint zo langzamerhand een gevestigde naam te worden in het buitenland. Naast zijn rol in Game Of Thrones had hij succes met o.a. Harley And The Davidsons, Orphan Black en Treme. Daarnaast is de Nederlander binnenkort te zien in Red Sea Diving Resort en Irreplaceable You.

Naast Lily Adams (Baby Driver) zien we Jessica Brown Findlay (Downton Abbey, Black Mirror), Glen Powell (Hidden Figures) en Matthew Goode (The Crown). De film is geregisseerd door Mike Newell, bekend van Four Weddings And A Funeral.

The Guernsey Literary And Potato Peel Pie Society is vanaf 26 april in de bioscoop te zien.

Lees verder