Trailer: Jack Black als zwendelende artiest in The Polka King

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer: Jack Black als zwendelende artiest in The Polka King

Trailer: Jack Black als zwendelende artiest in The Polka King

|
|

Laatste update:

Binnenkort is Jack Black te zien in Jumanji: Welcome To The Jungle, met ondermeer Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Kort daarna steelt hij de show als polka spelende linkmiechel in Netflix’ The Polka King. Check de hilarische trailer!

The Polka King is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Zanger Jan ‘Lewan’ Lewandowski (Jack Black) probeert een heus polka-imperium uit de grond te stampen. Optredens, reizen naar Polen, contact met paus Johannes-Paules II; Jan Lewan regelt het allemaal!

De polkaprins neemt het echter niet zo nauw met het terugbetalen van zijn leningen, waardoor hij in grote problemen komt. Door zijn verwoede pogingen om weer in de zwarte cijfers te komen, organiseert hij per ongeluk een gigantisch piramidespel!

The Polka King

Jenny Slate (Girls, Bob’s Burgers, Zootopia) speelt Jan’s vrouw Marla. Jason Schwartzman (Saving Mr. Banks) is te zien als Jan’s beste vriend Mickey Pizzazz. The Polka King is geregisseerd door Maya Forbes en Wallace Wolodarsky. Eerder maakte dit duo samen de lowbudget-’dramady’ Seeing Other People.

The Polka King is vanaf 12 januari te zien op Netflix. Kun je niet zo lang wachten op Jack? Volgende week gaat het actiespektakel Jumanji: Welcome To The Jungle in première! 

Lees verder