Trailer: het uur van de waarheid voor The Americans!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer: het uur van de waarheid voor The Americans!

Trailer: het uur van de waarheid voor The Americans!

|
|

Laatste update:

Terwijl de Sovjet-Unie wankelt, krijgen de Russische spionnen Philip en Elizabeth een moeilijke keuze voorgelegd. Trekken ze zich terug uit de Verenigde Staten, of gaan ze met het Sovjet-schip ten onder? Bekijk snel de trailer voor het zesde, laatste seizoen van The Americans.

Het zesde seizoen van The Americans speelt in 1987. De Sovjet-Unie is door de Koude Oorlog ernstig verzwakt. De satellietstaten morrelen hevig, en Ronald Reagan blijft de druk opvoeren. Als de Verenigde Staten een lijst te pakken krijgen waarop alle Russische geheim agenten staan, is dat een zware klap voor de KGB.

Verloren strijd

Agenten Philip (Matthew Rhys) en Elizabeth (Keri Russell) kunnen elk moment ontmaskerd worden. Daarnaast ziet het duo de verzwakking van de Sovjet-Unie met lede ogen aan. Is de geheime strijd die ze tegen de Verenigde Staten voeren het nog wel waard, of is het allemaal tevergeefs? En belangrijker: denken ze er allebei hetzelfde over? De twijfel van Philip en Elizabeth is een belangrijk element in de serie, en de tijd lijkt nu echt te dringen!

Na alle moeite die Eliabeth en Philip moesten doen om hun tienerdochter Paige (Holly Taylor) te overtuigen van de ‘goede zaak’, zien ze nú liever dat ze stopt met het levensgevaarlijke werk.

Het zesde seizoen van The Americans is vanaf 28 maart te zien op de Amerikaanse zender FX. In Nederland is de spannende serie te volgen via Netflix: de eerste vier series staan daar voor je klaar.

Lees verder