Trailer: Halloween-feest GAAT FOUT in de horrorfilm Hell Fest

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer: Halloween-feest GAAT FOUT in de horrorfilm Hell Fest

Trailer: Halloween-feest GAAT FOUT in de horrorfilm Hell Fest

|
|

Laatste update:

Op een Halloween-feest in een pretpark loopt een échte killer rond... Deze special-effects zien er wel héél realistisch uit! Check de trailer van de horrorfilm Hell Fest.

Amy Forsyth (Rise) gaat met haar vriend Christian James (Nashville) een gezellig avondje uit. De bestemming is een pretpark, waar een grote Halloween-thema-avond is georganiseerd. De acteurs in het park laten iedereen schrikken, maar één creep gaat nog een paar stappen verder! Hoe blijf je veilig als iedereen om je heen er uitziet als een killer?

Schijnbaar werd een paar jaar vóór de party een jonge vrouw in hetzelfde pretpark vermoord. Maar ach, dat heeft er vast helemaal niets mee te maken!

Iiiek!

Naast Forsyth spelen Bex Taylor-Klaus (The Killing, Scream) en Reign Edwards (The Bold And The Beautiful, MacGyver) een grote rol in deze slasher. Hell Fest is geregisseerd door Gregory Plotkin. Plotkin is vooral bekend als editor (o.a. Get Out, Game Night, Happy Death Day) en regisseerde eerder Paranormal Activity: The Ghost Dimension.

De film draait in oktober in de Nederlandse bioscoop. Een ‘Fright Night’ zal nooit meer hetzelfde zijn! Niet veel later keert de 'koning van de slashers', Michael Myers, ook terug in de bios. Halloween wordt in 2018 extra heftig!

Lees verder