Trailer: buur zoekt vrouw, in Under The Silver Lake

Veronica Superguide logo
Trailer: buur zoekt vrouw, in Under The Silver Lake

Trailer: buur zoekt vrouw, in Under The Silver Lake

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

David Robert Mitchell, bekend van It Follows, komt met een nieuwe film. In de thriller Under The Silver Lake zoekt een jongen naar zijn verdwenen buurvrouw, maar vindt hij méér dan hem lief is!

Under The Silver Lake draait om de doelloze tiener Sam, gespeeld door Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man). Hij ontmoet zijn prachtige buurvrouw (Riley Keough) en wordt meteen verliefd. De aantrekkingskracht lijkt wederzijds maar op de ene van de andere dag is ze met de noorderzon vertrokken.

Wer bisto?

Sam begrijpt er niets van en gaat op onderzoek uit. Hij denkt geheime aanwijzingen te zien die hem naar Sarah leiden, maar bestaan ze wel echt? Sam wordt bijgestaan door zijn kameraad (Topher Grace). Samen ontdekken ze een veel groter mysterie dan ze voor mogelijk hadden gehouden.

De film is geschreven en geregisseerd door David Robert Mitchell, bekend van de horrorhit It Follows. In Under The Silver Lake zien we duidelijk invloeden van Inherent Vice, met Joaquin Phoenix en Josh Brolin!

Under The Silver Lake is vanaf juni te zien in de Verenigde Staten. Wanneer de film in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Lees verder