Tom Hardy haalt geld op voor slachtoffers Manchester

Veronica Superguide logo
Tom Hardy haalt geld op voor slachtoffers Manchester

Tom Hardy haalt geld op voor slachtoffers Manchester

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tom Hardy is een man met het hart op de juiste plek. De acteur is een crowdfundingsactie gestart naar aanleiding van de aanslag in Manchester op maandagavond.

Tragedie

Hardy zamelt met de actie geld in voor het Britse Rode Kruis en wil daarmee de kinderen en families die bij de ramp betrokken waren, steunen. “Wat afgelopen nacht is gebeurd tijdens het concert van Ariana Grande in Manchester, was een tragedie. Gezinnen en kinderen die aangevallen en vermoord worden op een plek waar ze veilig zouden moeten zijn en van een concerten zouden moeten genieten”, aldus Hardy

Nieuw leven

“Het is een onbegrijpelijke gruweldaad. We kunnen degenen die we onnodig en op zo’n laffe en wrede wijze hebben verloren, niet terug brengen”, vervolgt de acteur. "Ik hoop dat we met zijn allen wat geld kunnen ophalen zodat we iets kunnen bijdragen aan de toegebrachte schade”, vervolgt Hardy. "Voor velen is dit het begin van een nieuw leven waarin ze hun geliefden moeten missen.

15.000 pond

Via de website van JustGiving startte de acteur zijn actie voor het Britse Rode Kruis. Hardy heeft 15.000 pond als doel gesteld. Op maandagavond 22 mei vond er na een concert van de Amerikaanse popzangeres Ariana Grande in Manchester een zelfmoordaanslag plaats, waarbij 22 doden vielen. Bij het concert waren voornamelijk kinderen aanwezig. 

Lees verder