TMF-veejay Isabelle Brinkman werd deze week mishandeld na een vuurwerkincident

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
TMF-veejay Isabelle Brinkman werd deze week mishandeld na een vuurwerkincident

TMF-veejay Isabelle Brinkman mishandeld na vuurwerkincident

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

TMF-veejay en radiopresentatrice Isabelle Brinkman is deze week mishandeld in Den Haag! Brinkman sprak een vrouw aan op het gedrag van haar kind, dat met vuurwerk stond te gooien waarna de vlam in de pan sloeg.

Brinkman deelde het schokkende verhaal op Facebook. Een jongen stond vuurwerk te gooien naar kinderen die uit school kwamen, en wenste Brinkman de meest verschrikkelijke ziektes toe, nadat ze er wat van zei. De moeder van de jongen pikte dat niet; ze porde Brinkman in haar gezicht, deelde een paar rake klappen uit en werkte de oud-veejay tegen de grond.

Eenmaal op de grond blééf de vrouw Brinkman slaan, en liet ze zelfs haar kind een paar schoppen uitdelen. Uiteindelijk greep een omstander in door de vrouw in bedwang te houden. Brinkmans dochter en een vriendinnetje waren bij de mishandeling aanwezig en keken huilend toe.

Brinkman deed aangifte van mishandeling, maar nodigt de vrouw uit voor een goed gesprek in de behoorlijk schokkende Facebook-post.

Na haar TMF-carrière werkte Brinkman o.a. voor 3FM en Radio West; verder deed ze veel voice over-werk in verschillende reclames. Omdat Brinkman nog steeds veel aangesproken wordt op haar werk bij The Music Factory, begon ze samen met collega-veejay Fabiënne de Vries een podcastserie over de gloriejaren van TMF: TMF Talk.

Haar TMF-collega Bridget Maasland is de laatste tijd om heel andere redenen in het nieuws!

Lees verder