The Weeknd rockt de Victoria's Secret Fashion Show

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Weeknd rockt de Victoria's Secret Fashion Show

The Weeknd rockt de Victoria's Secret Fashion Show

|
|

Laatste update:

Echte fanatiekelingen zijn natuurlijk vanmorgen heel vroeg al opgestaan om te kijken, maar de rest van Nederland kan vanavond op een fatsoenlijk tijdstip van de Victoria's Secret Fashion Show genieten. Wij hebben alvast een voorproefje voor je.

The Weeknd

The Weeknd, Bruno Mars, Lady Gaga. De artiesten die naast de modellen op de catwalk schitterden, waren zeker niet de minsten. The Weeknd zong zijn nummer Starboy en kwam ex-vriendin Bella Hadid tegen op het plankier. Dit leverde - zoals dat regelmatig met exen gaat - geen ongemakkelijk moment op, uit hun ontmoeting bleek juist een wederzijds respect. Iets wat Bella ook bevestigde na afloop. 

Modellen

Naast Hadid liepen er nog talloze andere prachtige modellen over de catwalk. Jasmine Tookes had de eer om dit jaar de fantasy bra te dragen. Verder kwamen onder anderen Romee Strijd, Adriana Lima, Josephine Skriver, Gigi Hadid, Alessandra Ambrosio, Georgia Fowler, Elsa Hosk, Martha Hunt, Sara Sampaio, Kendall Jenner en Irina Shayk voorbij.

Net5

Vanavond zie je de Victoria's Secret Fashion Show om 22.20 op Net5. Niet alleen kun je genieten van de show zelf, maar ook van interviews op de rode loper. Bovendien neemt Airen Mylene je mee achter de schermen. Perfecte invulling van je dinsdagavond toch?
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder