The Walking Dead krijgt negende seizoen

Veronica Superguide logo
The Walking Dead krijgt negende seizoen

The Walking Dead krijgt negende seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Verrassend is het niet, lekker is het wel: The Walking Dead gaat ook na het achtste seizoen verder. Maar er verandert wel iets voor de zombiekraker!

Groen licht

Dit weekend werd bekend dat het negende seizoen voor The Walking Dead groen licht heeft gekregen. Eerlijk gezegd hadden we niet anders verwacht, maar een nieuw seizoen van onze favoriete zombieserie is altijd goed nieuws! Achter de schermen verandert er echter wel iets voor de populaire horrorreeks: Angela Kang zal in het volgende seizoen optreden als showrunner. Kang is al sinds 2011 verbonden aan The Walking Dead als schrijver en uitvoerend producent.

Trots

Charlie Collier, het hoofd van televisiezender AMC, heeft hoge verwachtingen van de nieuwe showrunner. “Dit is een hele belangrijke dag voor The Walking Dead. We zijn erg trots op wat Angela heeft gedaan voor de serie en we kijken er naar uit om onder haar leiding te beginnen aan het negende seizoen”, aldus Collier. Angela Kang schreef bijna twintig afleveringen van de hitserie, waaronder veelgeprezen delen als ‘Coda’ en ‘Still’.

Het negende seizoen van The Walking Dead zal in het najaar van 2018 van start gaan.

Lees verder