Vampire Diaries, Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vampire Diaries, Netflix

Nooooo: The Vampire Diaries verdwijnt van Netflix!

|
|

Laatste update:

Er is een tijd voor komen en er is een tijd voor gaan, zo moet Netflix hebben gedacht. Hoewel de streamingdienst ons ook deze week weer heeft verrast met de leukste nieuwe titels, is het namelijk binnenkort tijd om afscheid te nemen... en wel van The Vampire Diaries

Wil je nog snel te weten komen hoe het afloopt voor Elena, Bonnie, Caroline en natuurlijk de gebroeders Salvatore? Dan moet je heel snel op die play-button gaan drukken. Netflix verwijdert namelijk alle seizoenen op 31 mei van dit jaar. Snik! 

En er is meer slecht nieuws...

De aankondiging dat alle acht seizoenen van de spannende vampierenreeks binnenkort verdwijnen, kwam vanmiddag zomaar uit de lucht vallen. "Vampire Diaries-fans komen tezamen en druk gezamenlijk op play voor de Lang Gevreesde Laatste Marathon", schreef de streamingdienst bij een hartverscheurende post op hun socials. En dat was dus niet eens de enige titel in het lijstje: het doek valt namelijk binnenkort ook voor titels als Once Upon A Time in Hollywood, Call Me By Your Name, La La Land en Magic Mike.

Bekijk hier het complete overzicht!

Verontwaardiging

Onder het bericht op Instagram stroomt het nu al vol met mensen die het er niet mee eens zijn. "Waarom zou je dat doen?" reageert een fan daarom duidelijk verbaasd. Nou, daar weet Netflix wel een antwoord op. "Omdat we anders een rechtszaak aan onze broek hebben. De rechten van deze titels verlopen, dus we moeten ze van het platform afhalen." Helaas lijkt een petitie, die een andere fan wil starten, dan ook weinig zin te hebben jammer maar helaas!

The Vampire Diaries is nog tot 31 mei op Netflix te zien. Grijp die kans!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:  

Lees verder