The Masked Singer: De ontmaskerden geven een eerste reactie na de onthulling

De Kikker en De Bijenkoningin zijn beiden rasartiesten, die hun mannetje stonden op het grote podium van The Masked Singer. En terwijl De Kikker doodeenvoudig was om te raden, vonden kijkers de Bijenkoningin toch iets lastiger te raden. Beiden gaven vanavond via Instagram een eerste reactie.

De Kikker in The Masked Singer

Hij was er weer bij en dat was prima. Vanavond zagen we maar liefst vier karakters uit The Masked Singer onthuld. De Olifant bleek een bekende acteur, De Panda een bekende zangeres en actrice en De Bijenkoningin een heuse Lady of Soul. En De Kikker? Daarvan wist vrijwel iedereen na z'n eerste optreden al dat het deze bekende volkszanger was. Maar ook dat blijft leuk, aangezien we daardoor meer genieten van de hints. Dat hij z'n geheim niet echt lang heeft weten vast te houden wist Wolter Kroes zelf ook, zo vertelt hij vanavond op Instagram. En ook bijenkoningin Berget Lewis reageert op haar 'big reveal', op een voor haar moeilijke dag.

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

De Kikker op Instagram

Naast een foto van een enorm kikkerhoofd reageerde Wolter op z'n ontmaskering in The Masked Singer. "Het was ontzettend moeilijk om geheim te houden omdat mijn naam vanaf het begin al genoemd werd." Om dat punt te bewijzen reageert zo'n beetje iedereen met hetzelfde commentaar onder z'n bericht. "Ik hoorde het bij je eerste optreden al." Tja, niet zo gek voor een bekende volkszanger natuurlijk. Maar genoten heeft hij van z'n optredens in het best bekeken gemaskerde bal van Nederland.

De tekst gaat verder onder het Instagrambericht.

Emotionele dag voor Berget

Het moet een gekke dag zijn, als je na maanden geheimzinnigheid ineens onthuld wordt in een extreem goed bekeken programma als The Masked Singer. En dat was het toch al voor Berget, die ook haar vader herdenkt, die vandaag een jaar geleden overleed. In een eerder bericht vandaag schreef ze een ode aan hem, die ze afsloot met de woorden "Vanavond proost ik op jou pappa....love you ALWAYS❤️". Een emotionele rollercoaster dus vandaag. Berget is ondanks dat toch waanzinnig trots en blij met haar optredens in The Masked Singer. Ze deelt ook een filmpje van het moment van haar ontmaskering.

Van de andere kandidaten, panda Birgit Schuurman en olifant Everon Jackson Hooi, hebben we nog geen reactie gezien. De finale van The Masked Singer is volgende week te zien met de laatste vier kandidaten, De Joker, De Flamingo, De Tijger en De Pinguin.

De finale van The Masked Singer zie je volgende week vrijdag om 20.00 uur op RTL 4.