The Good Doctor krijgt een tweede seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Good Doctor krijgt een tweede seizoen

The Good Doctor krijgt een tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor de fans van v-neck shirts, labjassen en volwassen mannen met een abnormaal jong gezicht. The Good Doctor, die op vakkundige wijze deze drie elementen combineert, is vernieuwd voor een tweede seizoen.

Vervolg

Het is renewal-season in Amerika en dat betekent maar één ding. Het is erop of eronder voor je favoriete series. The Good Doctor valt gelukkig in de eerste categorie. Zender ABC, waarop de show in Amerika wordt uitgezonden, heeft gisteravond laten weten wel heil te zien in een vervolg.

The Good Doctor is in Nederland te zien bij RTL 4 en Videoland. Wanneer het tweede seizoen in ons kikkerlandje te zien zal zijn is nog niet bekend. 

The Good Doctor

Freddie Highmore speelt een jonge chirurg genaamd Shaun Murphy. De goede dokter verruilt aan het begin van de serie het platteland voor een prestigieus ziekenhuis in San José. Shaun is uitzonderlijk getalenteerd, maar zijn autisme gooit hier en daar wat roet in het eten.

Daniel Dae Kim

The Good Doctor is op poten gezet door producent David Shore (House) en acteur Daniel Dae Kim, die je kent van series als Lost en Hawaii Five-0. Naast Highmore, die een Golden Globe-nominatie binnensleepte voor zijn rol, hebben ook Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Chuku Modu en Beau Garrett een rol.

Lees verder