The Boss: Netflix toont exclusief de theatershow van Bruce Springsteen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Boss: Netflix toont exclusief de theatershow van Bruce Springsteen

The Boss: Netflix toont exclusief de theatershow van Bruce Springsteen

|
|

Laatste update:

Netflix’ nieuwste ster is al beroemd! Dit najaar kun je Bruce ‘The Boss’ Springsteens Broadway-show integraal bekijken via de streaminggigant.

In Springsteen On Broadway blikt The Boss terug op zijn imposante carrière. Hij vertelt over zijn jeugd, en speelt solo zijn grootste hits als My Hometown, Born To Run, Born In The U.S.A. en Thunder Road. De opnames voor de Netflix-special vonden deze week plaats.

Easy money

Zelfs áls je toevallig in New York bent is het niet makkelijk om tickets te krijgen. De show is al tijden stijf uitverkocht; tickets kostten tussen de 85 en 850 dollar. De show werd meerdere  malen verlengd omdat de vraag erg groot was, en tussenhandelaren het nog moeilijker maakten om aan tickets te komen. Prijzen tussen de 2.000 en 6.000 dollar waren geen uitzondering…

Dan is een Netflix-abonnementje een stuk voordeliger! De ‘blue collar’-held wil natuurlijk niet dat alleen rijkelui op zijn show afkomen; Netflix is een laagdrempelige manier om Springsteen te zien rocken op Broadway.

Hoewel Netflix natuurlijk al het een en ander doet op het gebied van standup-comedy en cabaret, lijkt dit een interessante nieuwe stap. Concertregistraties, en zeker van grootheden als Springsteen, zouden een gave toevoeging zijn aan de streamer.

Springsteen On Broadway is vanaf 15 december te bekijken op het streamingplatform. Op die datum staat ook Springsteens laatste optreden van de theatertour gepland. Of zou hij een Soldaat Van Oranje'tje plegen?

Lees verder