The Blacklist krijgt zesde seizoen

Veronica Superguide logo
The Blacklist krijgt zesde seizoen

The Blacklist krijgt zesde seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor de fans van The Blacklist: de razend populaire misdaadserie zal nog minstens één seizoen de huiskamers onveilig maken!

Meesterbrein

Deze week wordt bij veel zenders bepaald welke series wel en welke series niet een vervolg krijgen. Zo ook bij zender NBC. Gelukkig staat The Blacklist niet op de zwarte lijst. De hitserie is nog met minstens één seizoen verlengd. Dat betekent dat de fans kunnen uitkijken naar niet minder dan 22 gloednieuwe afleveringen rondom het criminele meesterbrein Raymond ‘Red’ Reddington.

Op de vlucht

Deze Red, gespeeld door James Spader, was jarenlang op de vlucht voor de FBI. Totdat hij op een dag besloot om zich aan te geven en de veiligheidsdiensten te helpen met het opsporen van levensgevaarlijke criminelen. Als eis wil hij gekoppeld worden aan de jonge FBI-agente Elizabeth Keen (Megan Boone). Maar al snel blijkt dat Red zijn oude streken nog niet is verleerd…

Doktersdrama

Vaste gezichten Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Amir Arison, Mozhan Marnò en Hisham Tawfiq zullen ook weer terugkeren in het nieuwe seizoen. Dat geldt niet voor Ryan Eggold, die in de serie jarenlang de rol speelde van Tom Keen. Hij zal binnenkort zijn opwachting maken in het doktersdrama New Amsterdam.

Het is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen van The Blacklist in première gaat.

Lees verder