The Big Lebowski 2? Jeff Bridges weer te zien als The Dude

Veronica Superguide logo
The Big Lebowski 2? Jeff Bridges weer te zien als The Dude

The Big Lebowski 2? Jeff Bridges weer te zien als The Dude

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Cultacteur Jeff Bridges dropt zojuist een bommetje op twitter: in een mysterieus filmpje zien we The Dude uit The Big Lebowski! Het gaat overduidelijk om nieuw materiaal: komt er een vervolg?

Het filmpje van Bridges, waarin The Dude niet veel meer doet dan lachen, eindigt met een even zo mysterieuze tease: 3 februari 2019. Wat is hier aan de hand?! Krijgen we echt een vervolg op de Coen broers-klassieker uit 1998?

Super Bowl

Op 3 februari zit héél Amerika voor de buis: dan is namelijk de Super Bowl. Traditiegetrouw een dag vol met de allernieuwste filmtrailers en commercials. Bridges kruipt hoe dan ook weer in de huid van The Dude, maar waarvoor?

Commercial of vervolg?

Nieuwssite Screencrush denkt het te weten: het gaat waarschijnlijk om een reclamespotje in de Super Bowl-pauze waarin The Dude een of ander product aanprijst. Medicinale wiet, bijvoorbeeld, dat past wel bij ‘m!

Dromen

Maar, hé, we mogen best dromen! Er is officieel nog niets bekend dus wie weet gaat het hier wel écht om een vervolg op één van de grootste cultfilms aller tijden. Haal John Goodman erbij en we zijn blij. Overigens: het gaat hier waarschijnlijk niet om de aangekondigde spin-off met Jesus (John Turturro); daar hoorden we sinds de aankondiging in 2016 niets meer van.

Lees verder