The Bachelorette

Veronica Superguide logo
The Bachelorette

Wie is de bekende moeder van deze Bachelorette-man?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende week gaan 18 vrijgezelle mannen de strijd tegen elkaar aan in de hoop het hart van Bachelorette Gaby Blaaser te winnen. Nu is bekend dat een van deze hunks een moeder heeft die we al kennen! Maar waar zagen we haar al eerder?

Gaat hij winnen?

Oud-Utopia deelneemster Alexandra heeft groot nieuws. Haar zoon doet mee aan het nieuwe seizoen van The Bachelorette. Wordt hij de nieuwe liefde van Gaby Blaaser? Alexandra deed mee aan Utopia 2 en bereikte bijna de finale voor ze eruit werd geschopt. Realityprogramma's zitten dus echt in de genen van deze familie.

"Mijn zoon is een van de deelnemers die meedoet aan het programma The Bachelorette met Gaby Blaaser die op 20 mei te zien is op Videoland!! Gaat hij winnen? Kijken dus!" schrijft de trotse moeder op Instagram. Ze zullen met de hele familie duimen voor Jordy!

The Bachelorette

Gaby Blaaser is opzoek naar de liefde van haar leven en daar heeft ze natuurlijk de hulp van een realityprogramma voor nodig. 18 mannen (waaronder dus Jordy) doen hard hun best om dit gat in Gaby's liefdesleven te vullen. 20 mei begint het liefdesavontuur op Videoland en kunnen we zien of Jordy de persoon is waar Gaby haar hele leven op wacht! 

Lees verder