Ted van B&B Vol Liefde toch niet verliefd: ‘was een spel’

Heel even leek het erop dat het cupido toch raak had geschoten voor Ted. De B&B Vol Liefde-deelneemster deelde gister met RTL Boulevard twee foto’s met haar ‘nieuwe liefde’. Vandaag laat ze weten dat de vork toch anders in de steel zit.

Ted van B&B Vol Liefde
© RTL Boulevard

Een schuldbewuste Ted hangt vanuit Madeira met RTL Boulevard aan de lijn. Ze heeft iets recht te zetten. “In de uitzending van gisteravond is verteld dat Peter en ik verliefd zouden zijn. Dit is veel te snel in het nieuws gekomen”, aldus Ted.

Oeps

Het is haar eigen schuld, ze waren een gezellig spelletje aan het doen en dat liep nogal uit de hand. Het was een grap, zij en Peter zijn helemaal geen setje. Vandaag werd ze waker met een kater en een flinke dosis spijt. “Mogen we jullie ervan overtuigen dat we niet verliefd zijn, maar onze excuses aanbieden voor deze verkeerde uitspatting.”

'Hele domme actie'

Het zat de 68-jarige Ted vorig jaar niet mee, de ene na de andere B&B Vol Liefde kandidaat passeerde de revue maar met niemand klikte het echt. Daarom was iedereen ook zo blij toen ze gister deelde dat ze eindelijk de ware had gevonden. Aran Bade vindt het een ‘hele domme actie’ van Ted.

B&B Vol Leugens

“Dit is B&B Vol Leugens, ze heeft ons in de maling genomen nadat ze te diep in het glaasje heeft gekeken.” Volgens Aran bereikte het nieuws zelfs haar dochter in Dubai, die woedend aan de lijn hing en zich afvroeg waarom ze het haar niet zelf had verteld.

RTL Boulevard is iedere werkdag om 18.30 uur te zien op RTL 4.