Sylvester Stallone

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvester Stallone

Interview: Sylvester Stallone ging helemaal los als haai in The Suicide Squad

|
|

Laatste update:

Acteerbaas Sylvester Stallone beschouwt elke film als zijn laatste, onthult hij in de nieuwe editie van Veronica Superguide. 'Sly' sprak de stem in voor King Shark in The Suicide Squad, de prettig gestoorde dc-slechteriken-film die bijna uitkomt. "Met mijn stem acteren was uitdagend en bevrijdend, want je gaat los en gebruikt je stem op een heel andere, rare manier."

"Als ik dat thuis deed, zou mijn vrouw meteen van me willen scheiden. Het is al moeilijk genoeg om mij te verstaan als ik als mezelf praat", grapt Sylvester. 

Wat is King Shark?

Het grote grijze gevaarte waar Sly zijn stem voor leende... wat is het eigenlijk voor ding? "Hij is half mens en half haai. Hij zegt niet veel, maar als hij iets doet, is het even schokkend als hilarisch. Hij is zo anders dan alles wat ik ooit eerder heb gedaan; ik had nog nooit een vleesetend wezen van pakweg duizend kilo gespeeld, dus dat was dolle pret." 

Interview: Sylvester Stallone ging helemaal los als haai in The Suicide Squad

Sly gaat helemaal los

De Rocky-bekendheid leefde zich helemaal uit. We hadden graag in het geluidshokje gestaan want het ging er heftig aan toe. "Als je het geluid had uitgezet, had je gedacht: die vent is gek geworden! Gooi er een vangnet overheen, breng hem naar de parkeerplaats en sla hem in elkaar, want hij is een gevaar voor de samenleving."

Stallone ziet elke film als zijn laatste

Stallone blijft - ook al is 'ie al 74 - gewoon actief, maar: “Ik beschouw elke film als mijn laatste en ik probeer er het beste van te maken". In de jaren tachtig dacht hij dat 'ie alles al wist en het eeuwige leven had. Dat is nogal veranderd. "Als je ouder wordt, word je wijzer. Fysiek gaat het trager en je geheugen wordt slechter, maar je krijgt meer levenservaring en autoriteit. Daarom ben ik nu beter dan toen, als mens en als acteur. Ik heb meer rust, ik weet hoe het wereldje werkt en ik verspil geen kansen meer."

Interview: Sylvester Stallone ging helemaal los als haai in The Suicide Squad

The Suicide Squad in Veronica Superguide

Meer lezen? Check het volledig openhartige interview met Sylvester Stallone in de nieuwe editie van Veronica Superguide, waarin we ook spraken met de andere A-listers uit de film. Dan hebben we het natuurlijk over Harley Quinn-actrice Margot Robbie, Idris Elba (Bloodsport) en John Cena (Peacemaker). De nieuwe editie van het magazine ligt vanaf vandaag in de winkels.

The Suicide Squad - dit keer zonder Will Smith - draait vanaf 5 augustus in de bioscopen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder