Sylvester Stallone Dave Bautista Escape Plan 2: Hades

Veronica Superguide logo
Sylvester Stallone Dave Bautista Escape Plan 2: Hades

Stallone vindt Escape Plan 2 “De slechtste film waar ik ooit in gespeeld heb”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als je net als ons de fout gemaakt hebt om onlangs Escape Plan 2: Hades op Netflix aan te zetten, dan zal het je ongetwijfeld snel opgevallen zijn wat een baggerfilm dit was. En daarin ben je niet alleen: ook hoofdrolspeler Sylvester Stallone vindt het een ontzettende klotefilm. Sterker nog, Sly vindt het “de slechtst geproduceerde film waarin ik ooit te zien ben geweest”.

“Deel 2 was bagger”: Aparte promotie voor Deel 3!

En daar heeft de Italian Stallion een punt, want vrijwel alle 24 (!) films waarvoor hij een Razzie Award of Razzie-nominatie heeft gekregen waren nog steeds pareltjes vergeleken met Escape Plan 2: Hades. Stallone deed dit deze gepeperde uitspraak opvallend genoeg als promotie voor Escape Plan 3: The Extractors. Zo van “ja de vorige was inderdaad ruk, maar deze is vet hoor!”

In elkaar geflanst straight-to-dvd prul

De eerste Escape Plan uit 2013 was een uitstekende actiethriller waarin we met Stallone én Arnold Schwarzenegger zowaar de twee grootste actiehelden van de jaren 80 samen op het witte doek zagen. Het vervolg uit 2018 was echter een in elkaar geflanst straight-to-dvd prul, en daarmee ben je geneigd te denken dat dit ook voor het derde deel het geval zal zijn. Maar in een uitvoerige Instragram-post legt Sly uit hoe vet Escape Plan 3: The Extractors wel niet gaat worden. Toch voelen wij de straight-to-streaming bui alweer hangen.

Bautista: Te goed voor Fast & Furious, maar dan wel meedoen in Escape Plan 2?!

Schwarzenegger doet trouwens in zowel de tweede als derde Escape Plan niet meer mee. Zijn plek is ingenomen door Dave ‘Drax’ Bautista, die eerder deze week nog heel hautain liet weten zich te goed te voelen om mee te doen aan een Fast & Furious-film. Na Escape Plan 2: Hades zou deze spierenbundel blij mogen zijn met een figurantenrol in Hobbs & Shaw!

Lees verder