Suits krijgt achtste seizoen, neemt afscheid van twee hoofdrolspelers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Suits krijgt achtste seizoen, neemt afscheid van twee hoofdrolspelers

Suits krijgt achtste seizoen, neemt afscheid van twee hoofdrolspelers

|
|

Laatste update:

De populaire advocatenserie Suits krijgt definitief een achtste seizoen! Goed nieuws, maar is wel een keerzijde voor fans: zij moeten afscheid nemen van een paar belangrijke personages.

De bedenker van Suits, Aaron Korsh, deelde mee dat Suits in het achtste seizoen verder gaat, maar zonder het powerduo Rachel (Meghan Markle) en Mike (Patrick J. Adams).

Dat Meghan Markle de serie zou verlaten was al zo goed als zeker, na haar verloving met de Engelse prins Harry. Het contract van Patrick J. Adams liep ook af. De geruchten dat hij niet van plan was om terug te keren in Suits zijn nu officieel bevestigd. Adams staat wel open voor gastoptredens, maar zijn dagen als hoofdrolspeler zijn geteld!

Het vertrek van Rachel en Mike is een zware dobber voor fans, maar natuurlijk betekent het óók dat er nieuwe gezichten bijkomen. De rol van Alex Williams (Dulé Hill) wordt flink uitgebreid, en hij treedt toe tot de vaste cast. In het achtste seizoen verschijnt ook een nieuw personage, dat Harvey Specter (Gabriel Macht) het leven flink zuur maakt. Wie deze rol gaat spelen is nog niet bekend.

Het zevende seizoen eindigt waarschijnlijk met het langverwachte huwelijk tussen Rachel en Mike. Daarnaast werkt het seizoen toe naar de Suits-spin-off die zal draaien om Jessica Pearson (Gina Torres).  

De eerste vijf seizoenen zijn momenteel te zien via Netflix.

Lees verder