Vandaag Inside Stella

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vandaag Inside Stella
VI

Stroeve Stella terug bij Vandaag Inside: ‘Stella slaat even drie planken mis in één minuut’

|
|

Laatste update:

Columniste Stella Bergsma zat ergens in maart bij Vandaag Inside aan tafel. Dat ging niet zonder horten of stoten. Ze kreeg bergen kritiek van de kijkers over zich heen. Ook vandaag weet ze de kijker niet voor zich te winnen.

Vrouwen met een grote mond

Volgens Stella lag dat debacle vooral aan de mannen van VI. Omdat ze niet warmlopen van ‘vrouwen met een grote mond’. Zo hebben Stella en Johan vanuit het verleden al een moeizame relatie. Toch heeft ze hard van de daken geroepen dat ze gráág weer aan tafel wilde zitten. Nou die wens is uitgekomen. Maar wederom weet ze zich niet echt te bewijzen.

‘Alleen maar geld opstrijken’

“Waarom?” vraagt Genee. “Ik ben fan van jullie!”, reageert ze enthousiast. “Dat was een goed begin. Maar laten we het hier dan bij houden vanavond”, antwoordt Derksen scherp. “Ik ga verder niks zeggen. Ik ga alleen maar geld opstrijken en niks zeggen.” Perfect moment voor Johan natuurlijk om hierop in te haken. “Krijg jij er geld voor dan?!” “Wij ook hoor, maak je maar geen zorgen om ons”, lacht Gijp.

‘Ik vind jullie lief’

Toch wil Stella er nog even op terugkomen. “Alsof het de vorige keer zo erg was? Ik heb dat helemaal niet zo ervaren. Ik vond het gezellig. Ik vind jullie aardig. Ik vind jullie lief.” De sfeer aan tafel wordt steeds ongemakkelijker. Zelfs Genee kijkt haar vragend aan. Maar Stella gaat door.

Bakken vol kritiek

“Je kan hier altijd lachen. Ik vind het eigenlijk een van de leukste talkshows die er in Nederland zijn, omdat er juist zoveel te lachen valt.” Ook vond Stella haar eigen optreden ‘niet zo erg’. “Ik heb een olijf gegeten, ik heb gezegd dat ik fan was van Kaag en mensen vonden dat erger dan dat Johan vrouwen als kaarsenstandaard gebruikte.”

Vriendelijk oneens

Genee zegt: “Ik vind je ontzettend aardig. Maar ik heb zelden iemand meegemaakt die het zo belangrijk vindt om uitgenodigd te worden.” Tóch laat Stella zich niet kisten. “Ik vind het belangrijk om aan mensen te laten zien dat je het vriendelijk oneens kan zijn. Daarom werp ik me in het hol van de leeuw.”

Johan ziet Stella vooralsnog liever bij HLF8. En na alle kritiek over de talkshow gaat dit iets verder dan een subtiele hint. Ook de kijker heeft ze met dit optreden niet echt voor zich kunnen winnen.

 

Waar Johan, Wilfred en René zich vandáág weer over verbaasden, zie je elke werkdag in Vandaag Inside, rond 21:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Lees verder