Sterren maken zich hard voor Klimaatverandering

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sterren maken zich hard voor Klimaatverandering

Sterren maken zich hard voor Klimaatverandering

|
|

Laatste update:

Herinneren jullie je die spraakmakende klimaatfilm An Inconvenient Truth van ex-Vice-President Al Gore nog? Die krijgt een vervolg: An Inconvenient Sequel! Naar aanleiding van de release hebben een aantal grote sterren hun zorgen over klimaatverandering geuit.

Klimaatverandering

Geloof het of niet, we kunnen er moeilijk meer om heen. Klimaatverandering bestaat en er moet iets aan gedaan worden. In de video vertellen onder anderen Shailene Woodley, Adam Levine, Pharrell, Paul McCartney, Jennifer Hudson waarom zij ‘Inconvenient’ zijn en de planeet willen beschermen. Uiteraard is Bono ook van de partij, want een sterren-video met een sociaal-maatschappelijke boodschap is niet compleet zonder Bono.

Zelf bijdragen? Dat kan al heel makkelijk: door 23 november een bioscoopkaartje te kopen en jezelf eens goed te informeren over de opwarming van onze planeet.

An Inconvenient Sequel

In An Inconvenient Sequel: Truth to Power gaat Gore door met zijn strijd tegen klimaatverandering. Hij praat overal ter wereld met experts en kijkt hoe innovatie en inspiratie ons kunnen helpen bij het redden van Moeder Aarde.

Lees verder