Stallone begint in september met opnames Rambo V

Veronica Superguide logo
Stallone begint in september met opnames Rambo V

Stallone begint in september met opnames Rambo V

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Sly is inmiddels alweer goed in de 70. Maar weerhoudt de actieheld er niet van om na de zomer opnieuw in de rol van Rambo te kruipen!

Bikkelhard

Vorige week mocht Sylvester Stallone niet minder dan 72 kaarsjes uitblazen. Voor de meeste mensen een prima moment om met pensioen te gaan, maar de meeste mensen zijn dan ook niet Sylvester Stallone! Niemand had verwacht dat Sly zou terugkeren in de rol van Rambo. Maar dit voorjaar werd bekend dat de actieheld toch weer in de huid zou kruipen van de bikkelharde oorlogsveteraan. In september gaan de opnames van start van dit vijfde deel in de actiereeks!

Kartel

Rambo V (of Rambo: The Last Blood, zoals de film mogelijk gaat heten) zal worden opgenomen op de Canarische Eilanden. De eilandengroep moet in de film doorgaan voor Arizona. Daar woont John Rambo na zijn vorige avontuur op een ranch. Hij probeert daar te genieten van een rustige oude dag, maar daar komt snel een einde aan wanneer de dochter van zijn buurman wordt ontvoerd door de leden van een gewelddadig drugskartel. Iets zegt ons dat de bende het verkeerde buurmeisje heeft ontvoerd…

Rambo V zal in de herfst van 2019 worden uitgebracht. Genieten wij in de tussentijd nog even van de kick-ass trailer van het vorige deel!

Lees verder