Spookhuis opent zijn deuren in nieuwe horrortrailer Winchester

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spookhuis opent zijn deuren in nieuwe horrortrailer Winchester

Spookhuis opent zijn deuren in nieuwe horrortrailer Winchester

|
|

Laatste update:

Volgende maand gaat de nieuwe horrorfilm van de regisseurs van Jigsaw in première. En afgaande op de nieuwe trailer kan het zomaar een van de griezeligste spookhuisfilms van de laatste jaren worden!

Doolhof

Een weduwe is ervan overtuigd dat zij en haar familie bedreigd worden door geesten. Zij zouden wraak willen nemen, omdat zij bij zijn gedood door de wapens die haar overleden echtgenoot heeft gefabriceerd. Om de geesten te misleiden, heeft zij haar huis verbouwd tot een duizelingwekkend doolhof. Een psycholoog reist af naar het landhuis, omdat hij vermoedt dat de weduwe lijdt aan waanideeën. Maar hij ontdekt al snel dat de bovennatuurlijk dreiging maar al te echt is!

Oscar

Winchester is op het eerste gezicht niet de zoveelste suffe spookhuisfilm. Zo wordt de hoofdrol gespeeld door niemand minder dan de Britse topactrice Helen Mirren. Zij won een Oscar voor haar rol van koningin Elizabeth in het kostuumdrama The Queen. Met horrorfilms heeft zij misschien wat minder ervaring, maar dat geldt niet voor regisseurs Peter en Michael Spierig. Zij tekenden namelijk vorig jaar nog voor de horrorhit Jigsaw. Met Winchester bewijzen ze hopelijk dat ze ook een horrorfilm kunnen maken die meer leunt op sfeer en spanning dan bloederige boobytraps!

Winchester draait vanaf 8 februari in de bioscoop.

Lees verder