Spannende trailer én releasedatum van het nieuwe seizoen Homeland!

Veronica Superguide logo
Spannende trailer én releasedatum van het nieuwe seizoen Homeland!

Spannende trailer én releasedatum van het nieuwe seizoen Homeland!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Na een uitstapje naar Berlijn, keert het zevende seizoen Homeland terug naar de Verenigde Staten. Showtime heeft de releasedatum van Homeland bekendgemaakt én toont een nieuwe trailer!

Niets is wat het lijkt, in de schimmige spionagewereld van Carrie Mathison (Claire Danes). Wat wél zeker is, is dat de nieuwe dreiging voor de Verenigde Staten van binnenuit komt!

Homeland

Het zesde seizoen Homeland kende een hartverscheurend einde, toen Carrie één van haar beste vrienden verloor. De aanstaande president Elizabeth Keane (Elizabeth Marvel) léék al een vies spelletje te spelen, en gaat daar in het zevende seizoen gewoon mee door. Carrie verdwijnt ‘off-the-grid’ en onderzoekt een samenzwering binnen de Amerikaanse regering.

De trailer wijst erop dat Carrie’s mentor Saul (Mandy Patinkin) aan de kant van Keane staat… Als we echter één ding hebben geleerd van Homeland, dan is het dat eerste indrukken enorm misleidend zijn!

Het zevende seizoen van Homeland gaat op 11 februari van start, op de Amerikaanse zender Showtime. BNNVARA liep met het zesde seizoen Homeland twee weken achter op de Verenigde Staten. Op basis hiervan hopen we dat de serie hier eind februari te zien is, maar houd een slag om de arm! Momenteel staan de eerste vijf seizoenen van de spannende spionageserie op Netflix.

Lees verder