Sophie Hilbrand in talkshow over Monica Geuze: ‘get your ass of TikTok’

Monica Geuze haalde maar liefst het NOS journaal toen ze aankondigde te stoppen met YouTube. Wat veel mensen toen niet wisten, is dat de influencer op TikTok gewoon nog vrolijk doorvlogt. Goed nieuws voor fans, maar volgens Sophie Hilbrand kan ze maar beter stoppen.

Sophie Hilbrand

1984

In haar talkshow Khalid & Sophie mag tafelgast Philip Huff aan een beroemdheid een boek tippen. Hij laat weten eerst aan George Orwell’s 1984 te hebben gedacht voor Monica Geuze. “Dat boek gaat over privacy en camera’s in onze huizen die ons kunnen filmen.” Dat leek hem wel wat voor Monica gezien zij zei te stoppen met vloggen omdat ze meer privacy wilde. 

Stoppen doorgaan met vloggen

Daar komt hij op terug. Volgens Philip ‘huilde heel Nederland’ toen Monica aankondigde te stoppen, maar in werkelijkheid gaat ze vrolijk door. “Monica gaat gewoon door op TikTok, dus toen dacht ik hmmm. Bovendien is qua privacy gevoeligheid TikTok al helemaal naar.” 

Privacy?

Volgens Philip en Sophie heeft Monica daarom niets op het platform te zoeken als ze haar privacy wilt verbeteren. Sophie hoopt dan ook dat Philip het boek toch naar Monica opstuurt met daarin de tekst “get your ass of TikTok.”

Khalid & Sophie is iedere werkdag om 19:00 te zijn op NPO 1.