Sons Of Anarchy spin-off verschijnt dit najaar!

Veronica Superguide logo
Sons Of Anarchy spin-off verschijnt dit najaar!

Sons Of Anarchy spin-off verschijnt dit najaar!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Huil je soms nog steeds omdat Sons Of Anarchy afgelopen is? De spin-off Mayans MC, die draait om de rivaliserende latino bikergang komt er definitief! De Amerikaanse zender FX zendt minstens tien afleveringen van de serie uit.

Er werd al ruim een jaar gepraat over de Sons Of Anarchy-spin-off. De pilot viel blijkbaar in de smaak bij FX: Sons Of Anarchy-bedenker Kurt Sutter mag een heel seizoen van Mayans MC maken. De zender verwacht de serie eind zomer/begin herfst 2018 uit te zenden.

Mayans MC

De spin-off draait om Ezekiel ‘EZ’ Reyes (JD Pardo). Eigenlijk is Reyes een goede knul, wiens toekomst om zeep wordt geholpen door een Mexicaans drugskartel. Na een verblijf in de gevangenis wordt EZ noodgedwongen een ‘prospect’ bij de motorbende Mayans MC, en smeedt hij een plan om wraak te nemen.

Naast Pardo zien in Mayans MC o.a. Edward James Olmos (Blade Runner) als EZ’s vader, en Jacqueline Obradors als zijn moeder. Raoul Trujillo (Sicario) en Richard Cabral (Lethal Weapon) spelen twee ervaren leden van de latino-motorbende. Mayans MC speelt zich dicht bij de Mexicaanse grens af, en richt zich op een ander ‘chapter’ dan je in Sons Of Anarchy zag. Marcus Álvarez (Emilio Rivera), de leider van het Oakland chapter in Sons Of Anarchy, speelt wél een rol in Mayans MC.

Mayans MC begint na de zomer in de Verenigde Staten. Hopelijk is de serie kort daarna op de Nederlandse zender FOX te checken.

Lees verder