Showrunner Bryan Fuller hint op nieuw seizoen Hannibal

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Showrunner Bryan Fuller hint op nieuw seizoen Hannibal

Showrunner Bryan Fuller hint op nieuw seizoen Hannibal

|
|

Laatste update:

Het vroegtijdige einde van de horrorserie Hannibal was voor veel fans een teleurstelling. Maar Bryan Fuller, de bedenker van de serie, is druk bezig om een nieuw seizoen van de grond te krijgen.

Nachtmerries

In Hannibal maakten we kennis met Dokter Hannibal Lekter (Mads Mikkelsen), een briljant forensisch psycholoog die samenwerkt met profiler Will Graham (Hugh Dancy) om de gruwelijkste moordzaken op te lossen. Maar Hannibal zelf is ook niet bepaald brandschoon. Zo houdt hij er geheimen op na die zelfs de grootste psychopaten nachtmerries zouden bezorgen.

Duister

Hannibal was een hit onder horrorfans, maar de serie was te duister en te gruwelijk om uit te groeien tot een echte kijkcijferhit. In 2015 werd dan ook na drie seizoenen de stekker uit de serie getrokken, tot teleurstelling van de trouwe kijkers. Maar als het aan showrunner Bryan Fuller krijgt Hannibal alsnog een vierde seizoen!

Enthousiast

In een interview met de podcast Post Mortem zegt Fuller: “Ik heb gesproken met (producer) Martha de Laurentiis en met Mads en Hugh. We hebben allemaal zin om door te gaan met de serie. Er zijn nog wel wat beren op de weg, maar ik heb een geweldig idee voor het vierde seizoen. Ik heb dat idee met de hoofdrolspelers gedeeld en de heren zijn erg enthousiast.” Het is dus nog onzeker of het vierde seizoen er ook echt komt, maar de kans op een terugkeer van Hannibal lijkt na deze onthulling dichterbij dan ooit!

Lees verder