• BN'ers
  • TV

Secret Duets-kijkers dubbel om optreden Henk Krol: ‘Gefeliciteerd!’

Henk Krol in Secret Duets

In Secret Duets gaf Henk Krol een gastoptreden, maar met de zangstem van het oud-Kamerlid kon het panel niet zo veel. Met de hints gelukkig des te meer: ‘Hartelijk gefeliciteerd!’

Dave kreeg een paar pittige hints voor de kiezen over de ‘zanger’ waarmee hij moest werken. De opvallendste was een grafboeket, met daarbij een verjaardagskaart. Bij veel kijkers begon er al een belletje te rinkelen, maar het panel wist er nog niet meteen raad mee. Dave moest een stuk zingen van De Dijks Als ze er niet is, wat de gast al snel omboog tot ‘Als hij er niet is.’ Al snel daarna kwam de aap uit de mouw: oud-politicus Henk Krol had de microfoon in zijn handen.

Hilarische hints

Krol was niet helemaal tevreden over zijn eigen invulling van het nummer (‘Ik durf zelfs in de badkamer niet te zingen!’), maar kijkers waren erg blij met zijn optreden. Ook de hints konden ze enorm waarderen: het boeket en de verjaardagskaart waren een hilarische verwijzing naar een paar beruchte incidenten waarbij Henk overleden mensen via Facebook een fijne verjaardag wenste. Onlangs wenste hij de Russische president Poetin nog een ‘fijne verjaardag’, maar dat had voor zover bekend nog niet het gewenste effect!

Secret Duets

Secret Duets begon in de nasleep van The Masked Singer. Hoewel het programma nooit zo populair werd als de legendarische show met de rare kostuums, wordt het elke week goed bekeken. Je ziet de muzikale spelshow elke donderdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur.