Schokkende gebeurtenissen in nieuw seizoen Modern Family

Veronica Superguide logo
Schokkende gebeurtenissen in nieuw seizoen Modern Family

Schokkende gebeurtenissen in nieuw seizoen Modern Family

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Modern Family begint binnenkort aan het tiende seizoen, en we moeten ons voorbereiden op het ergste! Mogelijk verliezen we dit jaar één van de populaire hoofdrolspelers...

In het tiende, en vooralsnog laatste, seizoen van Modern Family krijgt de familie Pritchett te maken met een sterfgeval. Volgens medebedenker Christopher Lloyd gaat het om een ‘belangrijk personage’, maar hij vertelde (natuurlijk) niet om wie het ging.

Zie ook:

Wat!?

Volgens Lloyd komen er in het het tiende seizoen een paar ingrijpende levensgebeurtenissen langs, waaronder de dood. ‘Het is erg moeilijk om dat in een televisieserie te verwerken, maar het is een onderwerp waar iedereen natuurlijk mee te maken krijgt.’ Volgens Lloyd draaien meerdere afleveringen in het tiende seizoen om het vertrek van één van de personages.

Pater familias Jay Pritchett (Ed O’Neill) lijkt het ‘gemakkelijkste’ slachtoffer, door zijn leeftijd, maar er zijn natuurlijk veel meer manieren om het loodje te leggen. Ook op televisie zit een ongeluk in een klein hoekje. 

Het is niet duidelijk of het afscheid te maken heeft met het mogelijke elfde seizoen van de comedyserie. Na de tiende serie loopt het meerjarige contract van de cast af, en moet er opnieuw onderhandeld worden voor één of meerdere seizoenen.

Tanend succes

Hoewel medebedenker Steven Lavitan eerder zei dat Modern Family na het tiende seizoen stopt, was Lloyd een stuk minder stellig. Volgens hem wordt er onderhandeld over een elfde en wil men daarna per jaar kijken of er nog rek in zit. Het zou kunnen dat één van de castleden een elfde seizoen sowieso niet meer zag zitten, en op deze manier weggewerkt wordt.

De populariteit van Modern Family daalt al een paar jaar, maar het is nog steeds één van de bestbekeken comedy’s op de Amerikaanse televisie. ABC hád een mooie opvolger, met de vernieuwde Roseanne, maar we weten inmiddels allemaal hoe dat is afgelopen. Zolang het succes van de ‘Roseanne-zonder-Roseanne’-spin-off The Conners onduidelijk is, is ABC erg zuinig op haar hits. Wereldwijd levert de serie ABC sowieso nog een mooie recette op.

Lees verder