Scheldende Schotten in Outlander bloopers

Veronica Superguide logo
Scheldende Schotten in Outlander bloopers

Scheldende Schotten in Outlander bloopers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In seizoen 2 van Outlander proberen Claire en Jamie in een race tegen de klok de gedoemde Schotse opstand te voorkomen. Ondanks deze serieuze missie wordt er op de set flink gelachen. Bekijk de bloopers van seizoen 2 hierboven!

Outlander

In Outlander reist Claire Randall (Caitriona Balfe) op mysterieuze wijze van het jaar 1945 terug in de tijd naar het 18e eeuwse Schotland, waar ze als een blok valt voor de charmante Schotse strijder Jamie Fraser (Sam Heughan). In het tweede seizoen reizen Claire en Jamie af naar Frankrijk om de Jacobitische rebellen onder leiding van Prins Charles Stuart te infiltreren en zo de slag bij Culloden te voorkomen. De serie werd genomineerd voor drie Golden Globes.

Seizoen 3 en 4

Afgelopen juli werd aangekondigd dat er derde en vierde seizoen van Outlander komt. Seizoen 3 wordt gebaseerd op het boek Voyager en seizoen 4 op het boek Drums of Autumn van Diana Gabaldon. Onder anderen John Bell (The Hobbit: The Battle of the Five Armies), David Berry, César Domboy (The Walk) en Wil Johnson (Waking the Dead) zullen in het nieuwe seizoen te zien zijn.

Lees verder